Nieuws
Posted in

Zes Haagse basisscholen dolenthousiast over lancering GOALMASTER PRO

Posted in

De zes Haagse basisscholen van SCOOL in het stadsdeel Laak zijn dolenthousiast om als eerste sportief aan de slag te gaan met de GOALMASTER PRO, het nieuwe unieke musthave product voor alle voetballiefhebbers en sportfans wereldwijd. Elke school heeft gelijk 2 GOALMASTERPRO’s aangeschaft. Zowel de leerlingen alsook de gymleraren zijn het unaniem over eens dat de GOALMASTER PRO veel sportplezier geeft. Als een van de eerste scholen in Nederland, werd de GOALMASTER PRO ingezet en gebruikt tijdens de gymlessen onder leiding van SCOOL-clustercoördinator Danny Koens. De 6 deelnemende basisscholen in het stadsdeel Laak zijn de OBS Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, OBS Prins Willem Alexanderschool, De Horizon, OBS De Kameleon en OBS De Baanbreker 

De GOALMASTER PRO is een voetbalsport spel product dat zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. Met de GOALMASTER PRO willen de makers jong en oud meer in beweging brengen en dat ze op een plezierige wijze bezig kunnen zijn met sport. Daarnaast is de GOALMASTER PRO ontwikkeld om te gebruiken als een trainingshulpmiddel om bijvoorbeeld je voetbaltechnieken te verbeteren, zoals het verbeteren van de oog en-voet coördinatie en lichaamshouding tijdens het schieten van de bal. De GOALMASTER PRO is geschikt voor eenieder vanaf het vierde levensjaar.

SCOOL is een samenwerkingsverband van zes scholen en een groot aantal sportaanbieders en -verenigingen. SCOOL, Schoolsport Club Onderwijs & Omgeving Laak is een schoolsport-vereniging in stadsdeel Laak en biedt leerlingen van de zes basisscholen in de wijk een groot aantal sportlessen en wil daarmee de samenwerking tussen de buurt, onderwijs en sport versterken. De jeugd in de wijk van 4 tot 16 jaar wordt vanuit hun basisschool uitgenodigd om te gaan sporten na schooltijd.

SCOOL streeft ernaar op deze wijze een positieve houding ten opzichte van sport en bewegen te bewerkstelligen. Momenteel doen er ruim 600 leerlingen mee aan onder andere basketbal, atletiek, voetbal, boksen, judo, softbal, waterpolo en extra gym.

GOALMASTER GROUP is een in Nederland gevestigd innovatief bedrijf dat een passie heeft
voor de voetbalsport met als voornaamste doel om kinderen, jongeren en volwassenen meer
in beweging te brengen en dat ze met plezier bezig kunnen zijn met sport. GOALMASTER
GROUP stimuleert een gezonde en een sportieve levensstijl. Voetbal is een sport voor
iedereen. Daarom staat GOALMASTER GROUP voor diversiteit en respect voor eenieder
ongeacht je leeftijd, gender, afkomst of geloofsovertuiging.

Winkelmand 0