Nieuws
Posted in

In beweging blijven tijdens de lockdown met de GOALMASTER PRO

Posted in

Door de corona crisis is het erg moeilijk om je eigen sport te blijven beoefenen en of bezig te zijn met teamsport. Het advies is dat we namelijk zoveel mogelijk binnen moeten blijven en zo weinig mogelijk in contact met anderen mogen komen. Dat heeft een grote impact op onze sociale leven, maar ook op onze levensstijl qua sport en bewegen. Sporten is belangrijk voor je lichaam en je gezondheid en om juist je weerstand op peil te houden. Ook is sporten van groot belang voor je mentale welzijn. 

Groepssport mag de ene week wel en dan weer niet en dat betekent dat competities en voetbalwedstrijden niet optimaal gespeeld kunnen worden. Ook wordt er geadviseerd dat je maar met z’n vieren buiten mag zijn zolang er een afstand gehouden wordt van 1.5 meter. Om enigszins toch in beweging te blijven moet je erg creatief zijn thuis. Voor ouders met jonge kinderen is het ook een uitdaging om de kinderen thuis bezig te blijven houden. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gelukkig nog wel gezamenlijk buiten spelen. Nu de winter is begonnen en het al vroeg donker wordt, is het minder fijn om buiten te spelen en blijf je toch sneller binnen. 

Om te zorgen dat je genoeg in beweging blijft thuis, moet je erg creatief zijn om het toch nog leuk en uitdagend voor jezelf te maken. De GOALMASTER PRO laat je op een plezierige en sportieve manier in beweging blijven. Thuis is het mogelijk om alleen te spelen of samen met je familie. Zo kan je op een speelse, maar toch sportieve wijze lekker in beweging zijn.

Winkelmand 0