Nieuws
Posted in

Eindelijk is het zover! De GOALMASTER PRO PLUS release

Posted in

Eindelijk is het zover; de GOALMASTER PRO PLUS is er! Na het maken van vele prototypes is de uiteindelijke versie eindelijk op de markt. De GOALMASTER PRO PLUS is zwaarder, groter en duurzamer dan de reguliere GOALMASTER PRO. De GOALMASTER PRO PLUS  is speciaal ontworpen voor de zakelijke markt. Onder de zakelijke markt verstaan we sport-en voetbalverenigingen, scholen en gemeenten. Dit model is de grotere variant van de GOALMASTER PRO en daarmee is het mogelijk om met een harde lederen bal, maat 5, tegen het product aan te schieten. De GOALMASTER PRO PLUS is 1.60 cm hoog, ruim 100 kilo en wordt geleverd met wieltjes. Dankzij de wieltjes is het product gemakkelijk klaar te zetten en op te bergen. Dit model is zeer geschikt voor voetbaltrainingen, sportdagen en diverse grotere indoor/outdoor activiteiten. 

De GOALMASTER PRO PLUS is al bij meerdere voetbalscholen in gebruik en de trainers en de voetbalspelers zijn enorm enthousiast! Dit model is ideaal voor het verbeteren van je traptechnieken en je lichaamshouding tijdens het schieten van de bal. Je kan zo hard schieten tegen de GOALMASTER PRO PLUS als je maar wilt en het geeft de juiste weerstand zodat het niet omvalt.  

Voor de GOALMASTER PRO PLUS is het voor de zakelijke markt mogelijk om een lease plan af te sluiten. De prijs is beschikbaar op aanvraag.

Voor meer informatie stuur ons een email of vul het contactformulier in!

Winkelmand 0