De GOalmaster pro

Ben jij de nieuwe GOALMASTER PRO? DE GOALMASTER PRO is het nieuwe unieke must-have product voor alle voetballiefhebbers en sport fans. Wil jij net zo goed worden als een profvoetballer? Verbeter dan nu jouw skills met de GOALMASTER PRO en wordt de nieuwe GOALMASTER CHAMPION.

Ideaal om voetbalskills te verbeteren

Geschikt voor een ieder vanaf 4 jaar

Voor indoor en outdoor gebruik

Wereldwijd een uniek product

De GOalmaster pro

De GOALMASTER PRO is een voetbalsport spel product dat zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. De GOALMASTER PRO is mobiel en gemakkelijk monteerbaar. Met de GOALMASTER PRO willen we jong en oud meer in beweging brengen en dat ze op een plezierige wijze bezig kunnen zijn met sport. 

Daarnaast is de GOALMASTER PRO ontwikkeld om te gebruiken als een trainingshulpmiddel om je voetbaltechnieken te verbeteren, zoals het verbeteren van de oog en-voet coördinatie en lichaamshouding tijdens het schieten van de bal. De GOALMASTER PRO is geschikt voor een ieder vanaf het vierde levensjaar.   

De GOALMASTER PRO kan je alleen spelen of samen met je vrienden, familie of collega’s. De GOALMASTER PRO is een competitief spel waarin je elkaar kan uitdagen wie de beste is. Door te schieten in een van de drie ringen kan je punten scoren. Door de scoren bij elkaar optellen zal iemand de winnaar zijn en daarmee de ultieme GOALMASTER!

DUURZAAM EN GEMAK

Het product is eenvoudig in elkaar te zetten met duurzame materialen die gemakkelijk recyclebaar zijn. Bij het product wordt standaard een zachte bal geleverd van 220 gram. Dit is een zachte bal met een specifiek gewicht dat het spel geschikt maakt om het ook indoor te gebruiken, zodat de inboedel beschermd blijft. De GOALMASTER PRO is draagbaar en ten alle tijden te gebruiken. Het voetbalspel kan dus in de slaapkamer, woonkamer, tuin, park, strand, camping, voetbalveld, kantoor of waar dan ook gespeeld worden. 

Winkelmand 0

Added to wishlist!