Een gezonde en sportieve
levensstijl voor jong en oud

Over ons

GOALMASTER GROUP is een in Nederland gevestigd innovatief bedrijf dat een passie heeft voor de voetbalsport. De GOALMASTER GROUP heeft een uniek spel ontwikkeld geschikt voor zowel de consumenten alsook de zakelijke markt. Voor de consumenten kan het spel gespeeld worden vanaf het vierde levensjaar. Het spel is voor iedereen die fysiek in staat is om het product te kunnen gebruiken. De zakelijke markt is onder te verdelen in de voetbalclubs, scholen en gemeenten.

Kinderen 

Jongeren

Volwassenen

Ons voornaamste doel is om kinderen, jongeren en volwassenen meer in beweging te brengen en dat ze met plezier bezig kunnen zijn met sport. GOALMASTER GROUP stimuleert een gezonde en een sportieve levensstijl. Voetbal is een sport voor iedereen. Daarom staat GOALMASTER GROUP voor diversiteit en respect voor een ieder ongeacht je leeftijd, gender, afkomst of geloofsovertuiging.

innovatief en UNIEK

De GOALMASTER PRO is het eerste product dat is ontwikkeld door GOALMASTER GROUP. Dit is een innovatief en uniek product voor alle voetballiefhebbers wereldwijd.  

Winkelmand 0