Daag jezelf, vrienden of collega's uit!

DE SPELREGELS​

De GOALMASTER PRO kent spelregels die door jong en oud gebruikt worden tijdens een onderlinge uitdaging. Je kunt punten scoren door op een afstand van 2 tot 4 meter de ballen in de ringen te schieten. Als je raak schiet in de ringen, score je maar liefst 3 punten. Op de rand van de ring scoor je 1 punt, de bal hoeft dan dus niet in het net te vallen. Je krijgt -1 strafpunt als je het GOALMASTER PRO bord raakt. Het is namelijk de bedoeling om de bal te liften om in de ringen te schieten. 

GAME, SET EN MATCH!

Het spel kent een game, set en een match. Iedere speler schiet 3 ballen per beurt/game. Elke set kent 5 games. Dus na iedere set heeft elke speler 15 ballen geschoten. 

In een game schiet elke speler 3 ballen op de GOALMASTER PRO. 

Een set kent 5 games. Dit is dus 5 keer 3 ballen schieten. De gescoorde punten worden per set opgeteld, opgeschreven, hardop uitgesproken of onthouden. 

Een match bestaat uit 5 sets. Bij een gelijke stand na vijf sets heb je een draw. Nu moeten de spelers om de beurt 1 bal schieten totdat er een speler de meeste punten heeft behaald, net zoals bij penalties schieten. Dit is dus de winning shot!

Voor de GOALMASTER PRO kunnen alleen ballen in maat 4 met een gewicht van 160-220 gram worden gebruikt. GOALMASTER PRO heeft 3 kleuren beschikbaar
Special Shot Bonuspunten

Gebruik je creativiteit!

Tijdens het spelen van de GOALMASTER PRO kun je ook bonuspunten verdienen. Dit kun je zo gek en mooi maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan scores met het hoofd, een hakbal, volley, dropshot of een effectbal! De waarde van de bonuspunt is 3 maal de gescoorde punt. 

Winkelmand 0

Added to wishlist!